Cerner Continuous Campus

Kansas City, Kansas

Cerner’s 34-acre Continuous Campus was designed to be the embodiment of innovation, and Vireo’s designers were charged with developing a landscape design that built on that spirit. The landscape, hardscape, and irrigation were designed for two large office towers, associated parking, and courtyard spaces.

A plant palette was developed primarily utilizing plants native to the region and the state of Kansas. The main entry drive and building landscape utilizes a palette of native plants and other drought-tolerant, low-maintenance plantings while the parking lot landscape includes a mix of native trees, shrubs, and grasses supplemented by drought-tolerant perennials. A landscaped courtyard located between the two buildings provides outdoor seating for employees to take breaks, eat lunch, or have small group meetings.